Naar beneden

Winkel

E-books & workshops

Cursus fotografie?

Sinds 2006 werk ik full-time als zelfstandig fotograaf in met name (zakelijk) portret, bedrijfs- en evenementreportages, kraam- en familiereportages aan huis en trouwreportages. Mijn kennis en ervaring deel ik graag met je!

E-books fotografie en workshops

Om mijn kennis en ervaring te delen heb ik e-books in pdf-vorm ontwikkeld. Het basisboek helpt je op weg in beter cameragebruik en kennis van fotografiebegrippen. Als je al ervaring hebt met fotograferen en je wil verdiepen in de journalistieke (trouw)fotografie, is er het e-book “Work it” waarin ik mijn opgedane kennis en ervaring op dit gebied met je deel.

De e-books over fotografie hebben als doel je te informeren en inspireren. Makkelijk te lezen vanaf scherm, maar ook uit te printen op A4-formaat. De e-books staan op zichzelf en bieden meer dan genoeg leerzaams, maar ze zijn ook prima te gebruiken als opstapje voor een cursus fotografie of trouwfotografie.

Verdere verdieping? Dat kan in mijn live workshop “Journalistieke (trouw)fotografie. Deze workshop is ook geschikt als je day-in-the-life familiereportages maakt of afscheidsreportages doet. De principes voor het verkrijgen van een krachtige foto op een ongeposeerd moment zijn namelijk gelijk!

En fotografeer je regelmatig met je smartphone, prive of voor je werk? Kijk dan eens bij de workshop (Zakelijk) fotograferen met je mobiel!