Naar beneden

Wie iSi?

iSi = Indra Simons

A few of my favorite things

Bijzondere lichtval. Dans. Mijn man. Onze dochter. Ons huis. Een elegante jurk. Chocolade. Nog meer chocolade. Kopje koffie op bed. Een goed geschreven tekst. Versgebakken brood. Architectuur. Roombeek. De kracht van de eenvoud. Een foto die een verhaal vertelt. En die foto gemaakt hebben.

MDWP

“Top tien Master of Dutch Wedding Photography 2014-2015”

Roombeker

Meet heel veel plezier woon en werk ik in de wijk Roombeek in Enschede, de wijk die na de vuurwerkramp in 2000 uit de as is herrezen en nu een fantastische uitvalsbasis is.

Graag draag ik een klein steentje bij als bestuurslid van Ondernemend Roombeek, en als initiatiefnemer en fotograaf van het Roombeek Magazine.

In mijn fototas:

Bevindt zich professionele Canon- en Sigma-apparatuur.

Voor de geïnteresseerden:
De camerabody’s die ik gebruik zijn een Canon 5D markII en markIII. Mijn favoriete groothoeklens met vast brandpunt is de Canon 24 mm f1.4 L, daarnaast gebruik ik de prachtige telezoomlens 70-200 f2.8 L IS II (wel een beetje zwaar, maar maakt zijn gewicht goed in beeldkwaliteit. Bovendien train ik tegelijkertijd mijn armspieren), een 85mm lichtsterke lens van Canon plus de 50 en 35 mm f1.4 Art van Sigma. Alles om zo mooi mogelijk het natuurlijk aanwezige licht te kunnen vangen. Verder een aantal Canonflitsers, krachtig genoeg om goed (bij) te kunnen verlichten (maar alleen daar waar echt nodig).

En uiteraard massa’s geheugenkaarten en batterijen to last me a day or two 🙂