Naar beneden

Liefde en donuts

Gepubliceerd op: 28 januari 2018

Ik heb me een poosje het hoofd gebroken over hoe ik deze blog nou niet al te klef kon laten overkomen. Waarschuwing: mislukt. Gewoon skippen en snel naar de foto’s als je niet tegen kleffigheid kunt.

Want o, o, wat was het weer heerlijk om bij deze mensen, dit met nog een dochter uitgebreide gezin, wat zeg ik, deze hele familie te mogen zijn om een speciale dag vast te leggen.

Het begon allemaal met hun huwelijk een paar jaar geleden. Fijnfijnfijn! Kijk zelf nog steeds aan de hand van de foto’s graag terug op deze dag. Toen hun eerste kindje geboren werd, mocht ik langskomen voor een kraamreportage en alweer zo. veel. liefde.

Liefde en donuts

Toen de tweede prachtige bruiloft in de familie, waar ik een beetje verliefd werd op het bruidsmeisje, het inmiddels al grotere eerste kindje van hierboven. Die liefde werd meteen bevestigd (en was ook een beetje wederzijds geloof/hoop ik) toen ik terug kon voor een kraamreportage van hun tweede o zo gewenste kindje. Na een zware, moeilijke periode voor de hele familie, was iedereen nu weer bij elkaar om het leven te vieren.

Want niet alleen een kraamreportage kon er gefotografeerd worden, maar weer een familiefeest! Dit keer rond de doop in een prachtige kerk, die nog meer tot leven kwam door persoonlijke speeches en zang. Traantjes wegpinken geblazen, ook de deze fotograaf deed mee.

Daarna lekker met zijn allen donuts eten die eruit zagen om niet te willen opeten. Maar eigenlijk ook weer wel 😁 Yum.

Terug naar het overzicht