Naar beneden

Cursus / Workshop fotografie

Cursus fotografie als e-book, of als workshop!

Kom van die automaat!

F8 1/125 iso 800, 18-55mm F2.8-4.0
Abracadabra? Maar hou je van fotograferen en wil je graag meer grip krijgen op je camera, en vooral, het resultaat? Lees dan nu het e-book ‘Kom van die automaat’ en durf je camera te gebruiken! Pdf met 29 pagina’s informatie, voorbeeldfoto’s, tips, en checkupvragen. Op a4 te printen maar ook te lezen vanaf pc en tablet.

Bestel het e-book in de webshop voor slechts 9,50.

Nieuw! Fotograferen met je mobiel

Schrijf je voor een blog, website, social media? Dan heb je ongetwijfeld ook behoefte aan een goed beeldmateriaal. Om je boodschap kracht bij te zetten, aandacht te trekken, of mooier te maken. Liefst alle drie tegelijk! En waarom zou je dan een foto ‘Googelen’, als je ook kunt leren zelf een tof beeld te maken? Gewoon met je mobiel! Boek nu de workshop fotograferen met je mobiel van een halve dag.

 

Ook te vinden in de webshop

Het e-book “work it!” over het maken van journalistieke trouwreportages. Maar liefst 48 pagina’s boordevol info en inspiratie voor het maken van een krachtige (trouw)reportage!

Wil je meer verdieping? Er zijn ook live workshops over dit thema, bekijk de ingeplande data voor de workshop “Journalistieke (trouw)reportages”.