Naar beneden

iSi fotografie Blog

Sparta MO-13 slottoernooi Enter
Gepubliceerd op: 10 juni 2018

Hieronder het beeldverslag van het toernooi bij SV Enter op 9 juni 2018. Je kunt de slideshow af laten spelen of zelf doorklikken naar de volgende foto. Met een rechtsklik op de foto kun je ‘m ook downloaden.

Prachtig om te zien hoe gedreven de meiden spelen, en hoeveel lol ze erin hebben. Onder de bezielende leiding van onze Bob weer een prijs te pakken!

Lees artikel

Liefde en donuts
Gepubliceerd op: 28 januari 2018

Ik heb me een poosje het hoofd gebroken over hoe ik deze blog nou niet al te klef kon laten overkomen. Waarschuwing: mislukt. Gewoon skippen en snel naar de foto’s als je niet tegen kleffigheid kunt.

Lees artikel

Familieshoot aan huis
Gepubliceerd op: 24 september 2017

De afgelopen jaren heb ik een aantal keer de eer gehad om voor de DERDE keer een reportage te mogen maken voor dezelfde mensen. Trouwreportage, kraamreportage bij het eerste kindje en vervolgens ook een familiereportage aan huis bij het tweede kindje. Ge-wel-dig.

Lees artikel

Day in the life
Gepubliceerd op: 9 december 2016

Een geweldig tijdsdocument

Onlangs mocht ik het gezin van bff Sandra vastleggen, gewoon op een normale zaterdag. Eerder maakte ik al een kraamreportage toen de jongste geboren was, nu was ik gewoon het bezoek met de camera.

Lees artikel

Trotse weggevers
Gepubliceerd op: 27 mei 2015

Prachtig moment: de vader van de bruid ‘geeft haar weg’ aan haar aanstaande. Even stilstaan bij de relatie die je hebt met je ouders, heden, verleden en toekomst. En dat zie je eraan af…

Lees artikel

Top 10 Masters of Dutch wedding Photography
Gepubliceerd op: 20 mei 2015

Eind april werd de uitslag van de laatste kwartaalronde van de Master-awards bekend gemaakt, en daarmee de overall top tien van het jaar (de fotografen met de meeste awards). En guess what, ik zat erbij!

Lees artikel