Naar beneden

Basiscursus fotografie

Beknopte cursus fotografie als e-book, nu te bestellen!

Kom van die automaat!

F8 1/125 iso 800, 18-55mm F2.8-4.0
Abracadabra? Maar hou je van fotograferen en wil je graag meer grip krijgen op je camera, en vooral, het resultaat? Lees dan nu het e-book ‘Kom van die automaat’ en durf je camera te gebruiken! Pdf met 29 pagina’s informatie, voorbeeldfoto’s, tips, en checkupvragen. Op a4 te printen maar ook te lezen vanaf pc en tablet.

Bestel het e-book in de webshop voor slechts 9,50.

Inhoud e-book

Dan heb je dus die mooie nieuwe camera aangeschaft, want je hebt iets met fotograferen en gevoel voor compositie. Maar dan. Met je camera in de automatische stand kom je er al snel achter dat die camera niet ook automatisch de beste foto’s maakt. In dit e-book maak je onder meer kennis met basisbegrippen als diafragma, sluitertijd en iso, en hoe deze samenwerken, voor een beter resultaat. Ook resolutie en welke lens wat doet komt aan bod, evenals een introductie in flitsen met de ingebouwde flitser. Kom van die automaat!

 

Ook te vinden in de webshop

Het e-book “work it!” over het maken van journalistieke trouwreportages. Maar liefst 48 pagina’s boordevol info en inspiratie voor het maken van een krachtige (trouw)reportage!

Naar de webshop